Dagbesteding

Quirina – Kattenverzorgster

Nog voordat de Kattenbrasserie Sam & Moos de deuren opende hoorde ik er al helemaal bij. Samen met de meubels ben ik erin gekomen.

Ik ben 28 jaar oud en woon in Assen met mijn dochter & lieve man. De mensen die mij kennen zullen mij kennen als het gekke creatieve kattenvrouwtje. Thuis heb ik 4 katten, 2 konijnen en een hond rondlopen. Ook heb ik de 7 katten in de Brasserie geadopteerd in mijn hart. Ik ben heel erg blij om deel uit te maken bij de Kattenbrasserie, het geeft mij voldoening. De dinsdag, woensdag en vrijdagochtenden ben ik meestal aanwezig om de katten te verzorgen. Naast poezen hou ik ook erg van haken, breien, naaien, keramieken. In de Kattenbrasserie kun je leuke door mij zelfgemaakte spulletjes vinden zoals: catnips, knuffeltjes en voerbakjes. De opbrengst gaat naar de lieve katten in de Brasserie. Zie ik je ook bij de haakochtenden?